fbpx
 1. Ingravitidy

 2. Aresta

 3. Corporate Balance

 4. Plana Hurtós

 5. Ràdio Olot

 6. Natrus

 7. Arnau Estudi

 8. Trovit Corporate

 9. Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

 10. Fragments

 11. Mercat d’Olot

 12. Grup Morera

 13. Intelectium

 14. Ajuntaments de Girona (DDGI)

 15. Especialitats Gastronòmiques

 16. KI Consultants

 17. Anuncios-Gratis

 18. Sporting Club Bettembourg

Ingravidity.com

Ingravidity és un d’aquells exemples de com la tecnologia pot fer-nos la vida més fàcil. Es tracta d’una plataforma enfocada a les dones en diferents etapes de la seva vida on s’ofereix classes de gimnàstica online i tota una sèrie de consells per portar una vida saludable.

A Volcànic Internet ens vam encarregar de:

 

– Desenvolupament de la plataforma

 

Programació i operació: Volcànic Internet

Aresta.com

Ens fa molta il·lusió poder explicar la història amb Aresta.com, un ecommerce d’una botiga d’esports d’Olot, de casa, just a 5 minuts de les oficines de Volcànic Internet.

L’objectiu era fer una nou comerç electrònic per augmentar les vendes i solucionar els problemes que tenien amb l’anterior plataforma. Per això ens vam encarregar de:

– Disseny de usabilitat

– Disseny gràfic

– Desenvolupament de la plataforma

– Seguiment, posicionament a buscadors i millores constants a la botiga online

El producte final ha estat una nova web on des del primer dia, s’ha pogut veure una evolució en usuaris i volum de vendes.

Disseny gràfic: Dummiesgràfic
Programació i operació: Volcànic Internet

Corporate Balance

Avui en dia les empreses tenen cada cop més cura del benestar del seu actiu més important, els seus equips de personal. Per cobrir aquesta necessitat, la jove startup Corporate Balance ofereix tota una sèrie de serveis per a empreses i executius per tenir cura de la seva salut física i mental.

Us convidem a descobrir-ne més a la seva nova web CorporateBalance.cat

PlanaHurtos.com

Projecte de renovació de la web de l’estudi d’enginyeria d’Olot Plana Hurtós Enginyers. El disseny gràfic és obra de Canal Gràfic i el principal repte per aquesta web era poder mostrar les diferents disciplines que cobreix Plana Hurtós i al mateix temps poder mostrar un equip humà pròxim i preparat.

Visiteu la web de Plana Hurtós

Disseny gràfic: CanalGràfic
Programació i operació: Volcànic Internet

Ràdio Olot

Ràdio Olot ens van venir a veure perquè tenien una web que s’havia “fet vella” i volien renovar-la adequant-la a la tecnologia i disseny actuals. Desde Volcànic Internet vam recollir els seus desitjos i els vam convertir en la seva nova web.

El nou disseny està pensat en tú, l’usuari, que et pots moure per la web de manera còmode i accedir a qualsevol contingut. També està pensada perquè sigui una web viva on cada vegada que hi entris hi hagi novetats i puguis estar perfectament informat del que passa a la ciutat i la comarca amb la connexió amb les xarxes socials de la pròpia ràdio.

Finalment també la vam dotar de la tecnologia necessària per tal que puguis escoltar ràdio en directe per internet desde qualsevol lloc del món i desde qualsevol dispositiu (ordinador, mòbil, tablet…)

El resultat de la feina l’expliquen els números. Amb la nova web Ràdio Olot ha multiplicat per quatre la seva audiència online, ja sigui amb la pàgina web o l’aplicació mòbil per iOS i Android.

Disseny gràfic: Freshdesign
Programació i operació: Volcànic Internet

Natrus

Arnau Estudi

Disseny gràfic: Dummiesgràfic
Programació: Volcànic Internet

Trovit Corporate

Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

Fragments.cat

Mercat d’Olot

Grup Morera

Intelectium

Diputació de Girona (Webs dels Ajuntaments)

Especialitats Gastronòmiques

KI Consultants

Visita la web

Anuncios-Gratis.es

Visita la web

Sporting Club Bettembourg