fbpx

Què fem

web-icon

Disseny web

La teva empresa necessita tenir presència a la xarxa? A Volcànic Internet t’ajudarem a definir, dissenyar i programar la teva nova web corporativa. Pots veure exemples de treballs que hem fet al nostre portfolio.

mobile

Apps mòbils

Més del 50% d’usuaris accedeixen a internet des de dispositius mòbils. Si tens una idea o un projecte pensat per distribuir-se en format d’aplicació mòbil, des de Volcànic Internet desenvoluparem la teva app per dispositius Android i Apple.

chatbot

Chatbots

Els chatbots són un nou canal de comunicació amb el teu client. Còmode, fàcil i 24 hores al dia, 7 dies a la setmana. Volcànic desenvoluparà el chatbot a mida per les teves necessitats.

online-shop

Botigues Online

Dissenyem o renovem la teva botiga a la xarxa. Treballem amb programari lliure com Magento, Prestashop o WooCommerce escollint per cada projecte la solució òptima al tamany i potencial de creixement del nostre client.

personal-products

Productes a mida

En moltes ocasions els projectes dels nostres clients són tan singulars que requereixen també de solucions singulars. A Volcànic Internet ens agraden els projectes fets a mida de les teves necessitats.

help

Suport 24/7

Acompanyar als nostres clients és un tema que ens prenem molt seriosament. 24 hores al dia i 7 dies a la setmana estem disponibles per poder solucionar els problemes que puguis tenir i que sempre solen aparèixer en el moment menys oportú.

seo

Posicionament (SEO)

El procés de fer una web no s’acaba quan aquesta la publiquem a internet. Un cop els projectes són desenvolupats és el moment de posicionar-los de la millor manera possible als principals buscadors (Google, Bing o Yahoo) per les paraules clau que atrauran visitants a la web.

social

Xarxes Socials

Les xarxes socials poden ser una oportunitat per al teu negoci…. o un forat negre on perdre-hi moltes hores. Deixa’ns que t’ajudem a triar bé a quines xarxes has de tenir presència i a definir amb tú l’estratègia per treure’n el màxim profit.

online-ads

Màrqueting online (SEM)

Planifiquem les accions necessàries per poder portar tràfic a la teva web al millor preu i que tingui la màxima rendibilitat. Google Adwords, Facebook Ads, Twitter Ads, Instagram Ads. Trobarem la combinació perfecte per arribar on són els teus potencials clients.

desktop

Aplicacions Web

Les xarxes socials poden ser una oportunitat per al teu negoci…. o un forat negre on perdre-hi moltes hores. Deixa’ns que t’ajudem a triar bé a quines xarxes has de tenir presència i a definir amb tú l’estratègia per treure’n el màxim profit.